Altijd zekerheid van Stichting Derdengelden bij Van Beusekom

Door te kiezen voor Van Beusekom als veilinghouder kiest de opdrachtgever voor zekerheid. Ook wat betreft financiële afwikkeling. Van Beusekom maakt altijd gebruik van een Stichting Derdengelden, zodat de geldstromen niet op plaatsen kunnen komen waar ze niet horen.

Dat klinkt logisch, maar enkele recente praktijkvoorbeelden tonen aan dat dat helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Daar bleken de boekhouding van de veiling en het veilinghuis – laten we zeggen – wat door elkaar te lopen. Dat komt bij Van Beusekom nooit voor. Via een Stichting Derdengelden komt elke euro uit de veiling op een aparte rekening te staan, zodat ook elke euro naar de opdrachtgever gaat. Deze Stichting neemt geen deel aan de activiteiten van Van Beusekom en staat dus los van de bedrijfsvoering en de eventuele risico’s daarvan. De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten zorgen voor toezicht.

“Financiële zekerheid voor onze klanten staat voorop. De opbrengst van de on line veiling behoort aan onze klant toe, dus zullen en willen wij daar absoluut niet aanzitten”, aldus Jeroen Kamminga van Van Beusekom. Daarmee is het benutten van de Stichting Derdengelden een bevestiging van de kwaliteit van de dienstverlening die Van Beusekom biedt.

Veilinghuis van Beusekom maakt gebruik van online verkoping. Op de veiling pagina kunt u kijken welke producten en artikelen er geveild worden. Veel informatie kunt u bekijken op het veilingen overzicht.

De taxatiewaarde van de producten wordt bepaald door register taxateurs.
Voor meer informatie over de diensten van Van Beusekom klikt u op de volgende link beusekom.nl

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Faillissementen. Bookmark de permalink .