Van Beusekom live met de eerste mobiele online veiling site

Van Beusekom, een deskundig en erkend taxateur, is het eerste veilinghuis dat zijn gebruikers de mogelijkheid biedt om altijd en overal mobiel te kunnen bieden op een veiling. Gebruikers kunnen via mobiel internet deelnemen aan de online verkoping zonder dat ze achter de computer hoeven te zitten. Het maakt dus niet uit of de kopers op het strand, in de auto, op een boot, de camping of op zakenreis zijn.

Jeroen Kamminga, commercieel directeur van veilinghuis Van Beusekom zegt in een toelichting: “Onze maatschappij is veranderd. Het internet heeft zowel het zakelijke als het privéleven volledig veranderd. Mensen willen niet meer wachten totdat ze op kantoor of thuis zijn. De groei van mobiele internettoestellen is enorm en het CBS schat dat het gebruik van mobiel internet in de afgelopen drie jaar met 200% is gestegen. We hebben de reputatie dat we een innovatief bedrijf in onze sector zijn en het feit dat we de eerste zijn in Nederland met een mobiele veiling site onderstreept dit. Je moet als bedrijf volgens ons zo snel mogelijk inspelen op dergelijke ontwikkelingen.”

Als iemand de website http://www.beusekom.nl op zijn mobiele telefoon bezoekt gaat deze automatisch over naar de mobiele veiling pagina. Inloggen gaat net zo makkelijk als achter de computer en de applicatie is eenvoudig met de + op het beginscherm van het mobiele apparaat te plaatsen. De snelheid van de online veiling site is vanzelfsprekend afhankelijk van het bereik, maar met UMTS 3G of WiFi is de site supersnel .

Het huidige online veilingsysteem heeft de rol van de veilingmeester overgenomen. Het is makkelijk, snel, transparant en betrouwbaar. Het hele traject van begin tot het eind is geautomatiseerd, dus inclusief de facturering aan de klanten.

Op de website van Van Beusekom hebben zich zo’n 100.000 deelnemers geregistreerd. Kamminga: “Vertrouwen is de basis van onze dienstverlening. Nu veel verkoopprocessen via internet verlopen staan mede om die reden, al onze veilingen onder controle van een deurwaarder.”

Meer informatie kunt u vinden op de website van Van Beusekom.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Faillissementen. Bookmark de permalink .